Učestvujte u našoj anketi
Koja od dole navedenih vrednosti je po Vašem mišljenju najbitnija?
Vote Rezultati
Gradjanske_logo
Czrns
Czrnps_logo

Medijska izdanja

Stranica posvećena medijskim izdanjima

 

"Četiri godišnja doba braka"  autor bestselera "Pet jezika ljubavi", Gari Čapmana


PROLEĆE, LETO, JESEN, ZIMA . . .

Brak se neprestano menja, u stalnoj je tranziciji iz jednog doba u drugo. Možda se te promene ne dešavaju u cikličnom ritmu, kao što je to s godišnjim dobima u prirodi, ali one su sigurne i neizbežne.

Nekada nas obuzme zima – udaljenost, obeshrabrenje, nezadovoljstvo. Nekada smo u poletnom proleću – ispunjeni smo nadom, otvoreni i dajemo sebe. Ima dana kada uživamo u toplini leta – zadovoljni smo i opušteni, uživamo u zajedničkom životu. A kada nastupi jesen, dođu dani nemara i nesigurnosti koji nas ostavljaju u procepu zebnje i nemira. Naš bračni život prolazi kroz ove periode u više navrata, baš kao što se godišnja doba smenjuju u prirodi svake godine.

Svako od tih doba je poseban izazov za nas i svako nam pruža mogućnost određene mere emociona- lnog zdravlja i sreće. Ovu knjigu sam napisao da bih vama i vašem supružniku pomogao da prepoznate u kom dobu je vaš brak; da biste mogli da zajedničkim jezikom razgovarate o svemu i da biste mogli praktično i delotvorno da ojačate i unapredite vaš odnos.

Četiri godišnja doba braka su osmišljena da vam pomognu u prepoznavanju doba vašeg bračnog života i nude vam savete kako da ojačate svoj odnos, održite međusobnu radost i predanje. 

 

Narucite knjigu putem kontakt forme.

blogspot visitor counter