Koučing je pokretački proces rasta i razvoja u cilju poboljšanja vaših sposobnosti i mogućnosti.

koucing
Koučing vam pomaže da uvidite gde ste sada, gde želite da stignete i na koji način možete to samostalno ostvariti. Primenom novih efikasnijih strategija dostižete planirani cilj i vrhunski rezultat, eliminišući staro limitirajuće ponašanje. Kroz koučing bolje upoznajete sebe, osvešćujete svoje misli, emocije i ponašanje, prepoznajete ono što vas pokreće i motiviše. Usmeren je ka novim rešenjima u sadašnjosti i budućnosti. Dakle, pitanje je: Gde se sada nalazim(tačka A) i šta je to što istinski želim od života (tačka B-gde želim da stignem).
 
Koučing pokriva 3 oblasti:
Lična (odnos sa samim sobom, slika o sebi, samopoštovanje, razvoj ličnih osobina, znjanje, obrazovanje,zdravlje, odnos sa roditeljima, braćom i sestrama, familijom, veza sa pratnerom, prijateljstva, nova poznanstva, ljudi koje osećate kao svoju životnu podršku)
Profesionalna (uspeh u studiranju, postavljanje ciljeva i njihova realizacija, uspešno polaganje ispita, razvijanje dobrih navika, priprema za zaposlenje i uspeh u budućem poslu)
Duhovna (Jasna vizija, smisla i misije koju imate u životu. Razvoj duhovnog aspekta vašeg života. Podsticanje razvoja vaše vere u Boga i praktične implementacije vere u svakodnevnom životu.  U okviru našeg koučing programa, u okviru ove kategorije, nudimo Hrišćansku perspektivu duhovnog razvoja osobe)
 
Koučing sprovode:
Tanja Ilijazovic -  psiholog, savetnik i kouč u treningu. 
Ivana Bajić – teolog, sertifikovani trener emocionalne psimenosti, savetnik i kouč u treningu.