SPORTOM ka pravim vrednostima predstavlja projekat koji je usmeren ka mladim ljudima sa ciljem da se podstaknu na akciju, usmere ka pravim vrednostima i zdravim stilovima života.

 

 

                                                   

 

 

Planiramo različite sportske aktivnosti, sportske dane, vikende, kampove... koje organizuju i vode sami učesnici projekta kao i profesionalci. Uporedo sa sportskim aktivnostima i vežbama organizujemo i radionice i diskusione grupe na sportskom terenu i van njega koje dalje podstiču razvoj i unapređenje ličnosti a vode ih psihološki savetnici, lajf koučevi i studenti.

 
Primenjujemo holistički pristup u radu koji obuhvata fizički, duševni i duhovni aspekt.
 
Ako bismo rekli da je hrana gorivo za naše telo onda bi duhovni aspekt bio gorivo za našu dušu. Dobro je poznata izreka da je u zdravom telu zdrav duh, stoga kroz ovaj projekat stavljamo fokus na oboje.
 
Pridružite se i vi! Ako ste student ili srednjoškolac i želite da u zdravom telu imate i zdrav duh, ako želite da se družite sa vašim vršnjacima, da upoznate nove ljude, naučite neke zdrave stilove života javite se!
 
Ukoliko se bavite sportom rekreativno ili profesionalno, a dopada Vam se naš projekat, javite se, mi smo uvek otvoreni za saradnju.
 
 
Sva prava zadržana. Kopirajt @ Fokus - Udruženje za podsticaj razvoja društva