Subota 25.mart    

                                Jednodnevni seminar za bračne parove

 

“Kada ljubav zaboli”

 

 

Da li ste se zapitali kada ljubav počinje da boli i zašto ljudi koji se vole povređuju jedni druge? Koji su znaci upozorenja da je brak u krizi i šta tada uraditi? Kako izgleda komunikacija zasnovana na aktivnom slušanju i postavljanju pitanja koja daje nadu i stabilnost? Važnost oproštenja, isceljenja i obnove u braku? Kako prevazići emocionalnu izolovanost i postići bliskost i povezanost? Gde pronaći snagu za zdrav i stabilan bračni odnos?

 

 

 

Seminar “Kada ljubav zaboli” kroz inspirativna predavanja i radionice sagledane iz Hrišćanske perspektive, odgovoriće na ova i još neka pitanja. Ovaj seminar pruža mogućnost da vaš dobar bračni odnos postane još bolji a braku u krizi pruža nadu i mogućnost za obnovu.

 

 

Predavači: Rik i Teri Amos, savetnici

Datum: subota 25.mart

Vreme: 10 – 17 h

Mesto: Hotel “Ceptor” Andrevlje

Kotizacija: 1000 din za bračni par

Prijava: fokusnaporodici@gmail.com

              069 1509 227

 

 

 

** Potrebno je da uplatite kotizaciju u iznosu od 1000 din za bračni par kako bi vaša prijava bila važeća i vaše mesto rezervisano. Kao što je u najavi napomenuto, kotizacija je minimalna zahvaljujući ljudima koji su podržali ovu konferenciju i obuhvata ručak u hotelu i jednu kafu sa slatko slanom zakuskom.

 

 

* Ukoliko otkažete dolazak, kotizacija se ne vraća. Svoje mesto možete ustupiti nekom drugom ali nas o tome morate obavestiti.

 

* Ukoliko imate poseban režim ishrane zbog zdravlja i potrebna vam je neka određena hrana, napomenite to u prijavi.

 

 

Podaci za uplatu:

Primalac: Udruženje Fokus, Bulevar Despota Stefana 18, Novi Sad

Broj računa: 265-2050310000354-57

Svrha uplate: kotizacija za seminar

Poziv na broj: 25-3-2017

 

 

 

Prosledite ovu informaciju onima za koje smatrate da bi bili zainteresovani.

 

Svaki brak prolazi kroz različite faze. U fazi kada izgleda da sve ide dobro, sigurno postoji oblast u kojoj može biti bolje a samim tim i odnos između partnera zdraviji i stabilniji. U fazi kada postoji više sukoba i nerazumevanja i kada deluje da nema nade za vaš brak, ohrabrenje kroz lične primere onih koji su prošli kroz takvu fazu i stručni pogled savetnika na takvu situaciju daje nadu I praktične veštine koje i sami možete primeniti.

 

 

Radujemo se vašem dolasku!