“Vikend za pamćenje je konferencija namenjena bračnim parovima i predstavlja pravo osveženje za svaki brak.

 

Najbolja stvar koju možete učiniti za voljenu osobu jeste da provedete kvalitetno vreme sa njom a to je upravo ono što ova konferencija nudi. Kvalitetno vreme sa Vašim partnerom, ispunjeno zanimljivim i interaktivnim predavanjima, slobodnim vremenom za odmor, razgovor, šetnju, romantičnom večerom u dvoje i još mnogo lepih iznenađenja.

Predavanja obuhvataju teme o komunikaciji, izgrađivanju bračnog odnosa, negovanju romantike u braku, seksualnoj intimi, ulozi muškarca i žene, razumevanju partnerovih potreba, konfliktima...Kroz predavanja predstavljaju se biblijski principi i praktične veštine koje su važne za jedan zdrav i srećan brak.

      Parovi koji su bili na konferenciji poneli su prelepe utiske, ali i doneli nove odluke, koje su promenile i osvežile njihov bračni odnos.

Vikend koji ćete sasvim sigurno pamtiti, jer Vam pruža priliku da na kvalitetan način ostvarite promene u Vašem braku, ili da još više unapredite postojeći dobar odnos.

           Ulaganjem u svoj brak, ulažemo i izgrađujemo svoju porodicu.

U organizaciji Udruzenja Fokus, do sada je održano pet konferencija "Vikend za pamćenje”, na kojima je prisustvovalo 200 bračnih parova. "Vikend za pamćenje" postao je podstrek i drugim organizacija koje rade sa porodicama da koriste ovakav model konferencija u svom radu.